Vad är det för fel på mig?

Igår åkte jag ut till Blomsterlandet och köpte en påsklilja (som för övrigt är giftig för katter såklart). Jag går mot kassan, ser en glassbox och skymtar lite av den nya Magnum glassen.

Magnum Gold?! Förstår inte riktigt varför de ska ha med ett uttrops- och ett frågetecken i namnet men men.

Jag köper den för 19 kronor.
Går mot bilen, tar bort pappret, sätter mig i bilen, tar en tugga, stannar på bensinmacken vid mAx Birsta och kastar glassen.

Varför?

Ja, det är inte bara på grund av att jag har blivit en hälsohitler utan för att jag blev irriterad för att jag föll för det klassiska reklamtricket.
Ställa en glassbox precis vid kassan i en stor blomsteraffär för att kunder som jag tyvärr i det här fallet, ska falla för enkelheten att bara plocka med en glass när man ändå ska betala blommorna.

Dessutom är jag så less på all skit som har blivit tillsatt för att skapa denna Magnum Gold eller glass för övrigt.


Innehåll
Vaniljglass, karamellsås (7%) med havssalt, överdragen med mjölkchoklad (23%) samt ett gyllene överdrag (5%).

Ingredienser: Skummjölk, socker, vegetabiliskt fett, kakaosmör, skummjölkspulver, glukos-fruktossirap, smörfett, vasslepulver, kakaomassa, karamelliserad sockersirap, glukossirap, fruktossirap, emulgeringsmedel (E442, E471, E476, sojalecitin), färgämne (E171, E172), stabiliseringsmedel (E410, E412, E407), havssalt, arom, vaniljextrakt från Madagaskar.


8 st e-nummer, härdat fett och dessutom så består den mest av skummjölk och socker. En innehållsförteckning står alltid i storleksordning, så om socker till exempel står först så är det mest av det.

Yuck iaf!


Dessutom var den inte så jävla god heller.



Snart blir det jobb. Natt på casinot!

frid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback