Mina tjejer..

Här har ni några av mina tjejer som kör lite tumbling.







De två första tjejerna (Helena och Olivia) körde handvolt sträckt frivolt och Ebba kör rondat flickis sträckt salto.
Vi har vår största tävling snart, Riksmästerskapet i Falun i maj.
Det ska bli grymt roligt! Jag vet att tjejerna kommer köra skitbra, för det gör de alltid på tävlingar.

Men nu tänkte jag berätta lite om dem:

Vi börjar från vänster och då har vi Linnea.
Hon tränar inte med tjejerna längre utan tränar i SM-truppen nu för hon börjar bli en oldie som oss andra. Eller ja, vad är hon nu, typ 15-16 iof :)
Hon är superduktig iaf och kommer att bli ännu bättre bara hon FATTAR det själv!

Sen har vi Helena, det var hon på den första filmen.
Hon är en solstråle varje träning och det är en fröjd att få träna henne när man själv har varit på dåligt humör. Engagerad, spänstig och vågar mycket.

Fanny, vilken kämpe. Hon har kämpat länge nu med sina varv och nu har det bara släppt för henne. Hur kul som helst att se. Nu har hon inget att oroa sig för, nu när hon växt klart, det kommer att gå uppåt och uppåt med träningen!

Måste lägga in en parentes att när tjejerna hamnar i pubertetet så hamnar de vid en tvåvägskorsning; antingen kämpa på eller sluta med gymnastik.
Eftersom de växer så otroligt i den här åldern så får många problem med att hålla koll på kroppen, för allt blir annorlunda.
Så som de hoppade trampett eller körde matta när de var 12, kan de inte köra när de blir 14-15 utan måste hitta sitt sätt då.
Många är där nu och vi gör verkligen allt för att de ska förstå det, för det handlar bara om att kämpa på tills det släpper. Och när det släpper.. åh, vad skönt det är för dem då. Och för mig, jag blir så stolt!


Malin S, hon är precis vid slutklämmen på stadiet som jag förklarade ovan. Hon är så otroligt spänstig så att hon skulle kunna göra så mycket svårare grejer än vad hon gör nu bara hon förstår det själv! Hon behöver bara våga lite till!

Lina, ännu en kämpe. Oj, vad hon har haft det tufft. Men den här tjejen har ett sånt jädrans stäm så hon skulle lätt kunna göra dubbelhalv på trampett och ååh, massa på tumbling. Men här handlar det också om att våga, det är supersvårt att försöka tagga dem att "det är bara att testa" men jag försöker få dem att förstå att vi tränare står ju med och passar och kollar så allt går bra.
Lina behöver bara bestämma sig och då.. då kommer det bli sjukt bra.

Emelie, ännu en som är i stadiet. Fast mer i "vad vill jag"-stadiet. Det känns som att hon vajjar mellan att sluta eller fortsätta ibland. Så vi måste försöka peppa henne allihopa att få henne att stanna såklart. Hon har också en potential att bli bättre än vad hon redan är!

Ida, har haft lite problem med fötterna så det går lite upp och ner för henne. Jag vet redan att hon kan göra så mycket mer än vad hon tror, det handlar bara om att hon ska bestämma sig också. Hon är superduktig!

Michelle, är en kämpe också. Här är ett exempel på att ha växt så otroligt mycket att hon knappt själv hänger med så därför har hon lite svårt med det. Men när hon väl kör på, blir det sjukt fina varv. Och äntligen har det släppt på trampetten! Grymt.

Ebba, lilla Ebba. Henne skulle jag kunna kidnappa. Så söt och försynt och hon kör riktigt bra! Det är hon som kör på sista filmen.

Olivia, här har vi tjejen som skulle kunna göra SM-varv bara hon gav sig fan på det! Här handlar det mer om psyket, mycket träning på att våga våga våga! Väldigt lättpåverkad om någon annan skulle göra en tabbe och det ska vi jobba på tillsammans. Man blir nästan frustrerad när man vet hur sjuuuuuuukt bra hon skulle kunna köra! Man vill inte att de ska slösa bort ett sånt stäm som hon och många har.
Det är hon som kör på andra filmen.

Fia, där börjar det lossna lite för henne. Hon har också haft det kämpigt och nu ser man verkligen hennes framsteg. Skitroligt!

Moa, samma sak för Moa. Hon har också gjort otroliga framsteg och hon behöver bara hålla det här tempot och sen är hon uppe i topp!

Malin O, är inte med på bilden för att hon var borta på den tävlingen. Hon börjar komma igång också, här har det hänt jättemycket med kroppen, men det verkar som att hon är på G nu för det ser ljust ut! Också superduktig!

Kajsa, hon finns inte med på bilden heller för att hon är ny i gruppen. Hon kommer från gruppen som är under oss och hon har lite att jobba på men det är inte så konstigt då det blir mycket nytt, men jag vet att det kommer att gå jättebra för henne.


Kanske tråkigt för er att läsa, men de är ju en del av mitt liv.
Julia och Jennifer har tränat dem med mig nu ett tag och de kör verkligen ett superbra jobb som ledare. I början märkte man att de var lite osäkra men nu ser man hur mycket de har växt och vad de tar för sig.
NI ÄR GRYMMA TJEJER.




frid

Kommentarer
Postat av: Li

Kul att få läsa om tjejerna, saknar gympan som fan. Minns du när vi var små och lekte dampjagis som uppvärmning, tider det ^^

2009-04-09 @ 14:22:29
Postat av: jenn

I admit, i miss it


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback