La weekend

Ja, vad har hänt i helgen då tro?!

I fredags var jag på Olearys och firade Mia, kunde dock inte deltaga hela kvällen pga att jag skulle på
www.waterbellis.se invigning på primero. Dök upp, fick en presentpåse och en fördrink och träffade syrrorna + Marika och Marielle.
Sen kom tilltugget (som jag och marika egentligen kom för.. och för påsen :P) och där fanns delikatesser som ostron, gravad lax osv. Slemmigt men mättande! Dock ingen favorit.. förutom drinken jag fick i baren.
Marielle tyckte ju iof speciellt mkt om ostronet. Internt.

Sen var det show och vi shakea loss, men sedan bar det hem till mig, dock banga Marika svika(rn), men jag, Linda, Malin och Sara kika film här. Okej, jag och Sara slumra väl till men Linda och Malin hade det mysigt!

På lördagen pallrade man sig upp och så bar det iväg till stöde till far med syrrorna + skitungarna. Vi åkte tefat, madrass och trickskidor. Tappa bort en hund som fick för sig den braiga idén att dra över isen till andra sidan (trodde hon var död ett ögonblick) men sen kom hon glatt hem efter en timma.
Somna vid teven, spela kort, tjata på ungarna att sluta bråka hela tiden, fick föda och sen hem till Linda för att slöa och se film.
Segaporna Malin, Sara, Marika, Jens kom vid 22.00 när vi planerat innan att vi skulle ha myskväll. Dåligt! :)
Det var trevligt iaf, fick dock lägga Ebba och Cajsa lite tidigare pga vårt dåliga språkval. 
For hem, sov.

Åkte och pumpa upp musklerna på ett bodypump-pass imorse och sedan åkte jag till Stöde med Erik och åt middag där. Gott!
Nu sitter jag och funderar om jag ska gå den 10-minuterslånga promenaden till Marika eller om jag ska snika skjuts av Malin som kommer från andra hållet :D

Helgens rosa sockervadd går till: presentpåsen på invigningen
Helgens mögelost går till: mögelosten på invigningen, kräksjukan som finns i vår hall och Marikas oerhört överdrivande och påbredda inlägg om hennes tvåinlägg. ps. lär dig radera. ds.

Helgens citat blev delad etta; "Jaha, jag trodde du sa fifeline" när malin skulle hämta oss på pipeline och "Read min blogg", marikas kaxiga uttalande om hennes fiffiga ursäkt på bloggen.

Adjö. 

redo för singstar

Kommentarer
Postat av: Monica

You were my first kiss EVER!

2007-02-07 @ 15:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback